Sjøfuglene

Lise Lauvik

Stilling: Styrer
lislau40@gmail.com

Lise er utdannet hjelpepleier, sykepleier og førskolelærer med vekt på natur og friluftsliv. Jobber 3 dager i uken sammen med barna og har to dager med administrasjon. Bussjåfør.

Suzanne Hetlevik

Stilling: Pedagogisk leder

Suzanne er utdannet førskolelærer med vekt på natur og friluftsliv. Hun er verneombud på arbeidsplassen. Bussjåfør.

Madeline Børnes

Stilling: Pedagogisk leder

Madeline er utdannet førskolelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk.

Kine Henriksen

Stilling: Pedagogisk leder

Kine er utdannet førskolelærer med fordypning i utefag. I tillegg har hun vidareutdanning i naturfag, veiledning og grunnleggende lese-og skriveopplæring.

Aina Hammersland Hønsi

Stilling: Førskolelærer

Aina er nyutdannet førskolelærer fra Vik i Sogn. Hun har tidligere vært hos oss i 2 praksisperioder, så var vi så heldig at hun ville komme tilbake.

Eva Alsager

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eva er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har tidligere drevet egen familiebarnehage i mange år, og har derfor lang erfaring i faget. Hun har i 2017 tatt kurs i spesialpedagogikk over 3 måneder.

Anny Johannesen

Stilling: Renholder

Anny er damen som kommer i barnehagen når alle andre har gått hjem. Hun hjelper oss med å vaske barnehagen, slik at det er hyggelig å komme neste morgen...

Stian Møvik

Stilling: Vikar

Fredrik Ludt

Stilling: Barnehagelærer

Fredrik er nyutdannet barnehagelærer. Han har tidligere vært hos oss i praksis, og er nå i et vikariat. Fredrik er veldig glad i å være ut i naturen, så han passer perfekt hos oss.

Magne Turøy

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Magne har jobbet masse år som fotograf i BA. Han jobber nå som vikar her hos oss, til stor glede for voksne og barn.

Tina Astrup

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Tina holder på med barne- og ungdomsarbeiderfaget. Hun er her for å få praksis så hun kan gå opp til fagprøven.

Judith Baardsen

Sølvi Hjartøy

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Sølvi har i 2017 tatt et kurs i spesialpedagogikk over 3 måneder.

Rita Skålevik

Margot Lauvik

Stilling: Fagarbeider

Margot er Mammaen til Lise. Hun er utdannet omsorgsarbeider. Hun har ikke tid til å være pensjonist, og tar fortsatt vakter på Kvednatunet. Når hun har fri stiller hun alltid opp for barnehagen. Hun er vikar, stiller opp på turer når vi trenger en ekstra voksen. Hun kommer ned og hjelper oss om det så er bare for 2 timer når vi trenger en overlapping. Med andre ord: Helt uunværlig!

Andre ansatte